Etter en spennende og tøff kamp tok MIL med seg alle poengene da Skjervøy gjestet Havfisk Stadion.

Melbo IL – Skjervøy IK 1-0 (1-0)
Kampfakta på fotball.no

1-0 32. min Eirik Pedersen

Før kampstart måtte Levin Kristoffersen kaste inn håndkleet grunnet trøbbel med lysken, og Mikael Olsen tok hans plass i midtforsvaret. Erlend Robertsen var også utilgjengelig grunnet skade til denne kampen. Dessverre skulle det komme flere skadeproblemer i løpet av 1. omgang.

Men hjemmelaget startet kampen best, og etter de 10 første minuttene kunne Melbo puttet både ett og to mål. Men det ville seg ikke. I det 11. minutt måtte Christoffer Lockert ut med skade, og inn kom Asghar Husseini. Bare ti minutter senere måtte også Bendik Rasmussen gi seg grunnet skade. Han ble erstattet av Eirik Pedersen, som skulle bli sentral i det 32. minutt. Da slo nemlig Per Eirik Karlsen en corner fra høyre, hvor ballen gikk gjennom hele feltet. På bakre stolpe fikk Eirik Pedersen satt inn et fortjent ledermål for MIL, og dermed sto det 1-0.

1-0 var også pauseresultatet, og Melbo hadde gjort en god omgang. Keeper Kai Kamsvåg har de siste kampene hatt få avslutninger på seg, noe som også var tilfelle i denne omgangen. Grunnen til dette er at forsvaret og resten av laget har lagt ned en meget god innsats, og gjort den jobben som trengs i det defensive arbeidet.

Eirik Pedersen ble kampens eneste målscorer. Han har nå scoret i to kamper på rad for MIL.

I 2. omgang hadde Skjervøy ballen mest, men det var de marineblå på hjemmelaget som skapte sjanser. Og sjansene var store. Adrian Pedersen hadde blant annet flere gode involveringer og forseringer med ball. Dessverre ble det ikke uttelling, og i likhet med forrige kamp mot Tromsø, så var det presisjonen til laget i siste tredjedel av banen som ikke var god nok.

Se tabellen for Norsk Tipping-ligaen avdeling 6.

Etter en langdryg 2. omgang kunne uansett MIL juble for en fortjent seier. Melbo står dermed med to seiere, to uavgjorte og et tap etter de fem første kampene i 3. divisjon.

Forhåpentligvis kan også Havfisk Stadion bli et fort denne sesongen. På tre spilte kamper har det blitt tre av tre mulige seiere (Mjølner i cupen, Ull/kisa og Skjervøy i serien).

Neste kamp er torsdag 16. mai kl. 19:00 borte mot Harstad IL, og vi håper på godt oppmøte fra det suverene publikumet fra Melbu.