Disse lagene skal Melbo møte i 2019

Norges Fotballforbund har satt opp avdelingene i 3. divisjon. Den ser slik ut.

Norsk Tipping-ligaen avdeling 6 – plassering sesongen 2018 i parentes

Det blir dermed gjensyn med fem av lagene fra årets sesong: Harstad, Fløya, Finnsnes, Skjervøy, og Junkeren. I tillegg har Leknes rykket opp. Dette er selvfølgelig et lag MIL har møtt mange ganger før, men da i 4. divisjon.

Spennende blir det også med Tromsø 2, Bodø/Glimt 2 og Lillestrøm 2. Totalt blir det fem reiser til østlandet. I tillegg til LSK 2 er lagene på østlandet Gjelleråsen, Skjetten, Ull/Kisa 2 og Hønefoss.

Konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, kommenterer oppsettene slik:

– Å sette opp Norsk Tipping-ligaen har vært ekstra utfordrende i år, og det var ikke til å unngå at noen klubber får lengre reiser selv om vi prøver å begrense det mest mulig. Finnmark, Troms og Nordland er utfordrende reisemessig og Nord-Norge bør kobles mot lag fra Østlandet. Det er variasjon på hvilke lag fra Østlandet som får reisebelasting.

– Andre viktige kriterier er jevn fordeling av 2. lag og antall nedrykkslag i hver avdeling. Vi prøver også å legge til rette for flest mulige lokaloppgjør der det er mulig. Alle behov går ikke alltid opp, men vi har hatt et meget godt samarbeid med Divisjonsforeningen og håper klubbene totalt sett er fornøyd, sier Fisketjønn. 

Her kan du se oppsettet for alle avdelingene i 2.- og 3. divisjon (fotball.no)

Vi gleder oss til sesongen 2019, og ønsker allerede nå alle lag velkommen til Havfisk Stadion! Se noen av lagenes reaksjoner på avdelingsoppsettet under.

ALT FOR MIL 💙