23 Mikael Olsen
32 Haider Al-Kharasany
99 Thomas Rønning

Benyttede innbyttere:
68 min: Kristian Dahl inn for Bendik Rasmussen
85 min: Sebastian Karlsen inn for Ruben Tollefsen
89 min: Mareno Johansen inn for Adrian Pedersen

De marineblå fra Melbo kjørte kampen fra ende til annen. Hjemmelaget hadde et par store sjanser i første omgang, men noe uttelling ble det ikke. Gjestene fra Melbu derimot kjørte på og skapte sjanse på sjanse, men heller ikke her ble det noe uttelling før omgangen var på hell. Sju minutter før pause headet Torjus Nikolaisen de marineblå i føringen. Og dette resultatet stod seg til pause.

Over i andre omgang fortsatte Melbo der de slapp. Etter 75 spilte minutter utnyttet Torjus en forsvarstabbe hos Morild og la på til 0-2. Gjestene fortsatte å ha full kontroll på kampen og Morild var ikke i nærheten av scoring. På overtid fikk Mareno Johansen gleden av å avslutte det hele med å sett inn MILs tredje.

Etter lørdagens seier ser tabellen slik ut. Melbo leder 4. div. med 38 poeng. Lekens følger like bak med sine 37 poeng. De marineblå har følgende statistikk etter 16 serierunder: 11 seiere, 5 uavgjort og 0 tap. Melbo er altså det eneste laget i 4. div. som er ubeseiret. Målforskjellen lyder 64-17 (diff. 47) noe som også vitner om at det scores i de fremre rekkene og er relativet tett bakover.

I neste serierunde kommer tabellfirer Grovfjord på besøk til Havfisk Stadion. Troms-laget har gjort en temmelig god figur i årets 4. div. Til tross for tabellplasseringen er Grovfjord mer eller mindre hektet av i topp tre-kampen. Med sin 22 poeng er det hele 12 poeng opp til tabelltreer Lofoten med 34 poeng. Totalt står Grovfjord oppført med seks seiere, fire uavgjort og seks tap på 16 serierunder. Kun to av de seks seierne har kommet på bortebane mot henholdsvis Landsås (1-3) og Stålbrott/Sortland 2 (0-3). Av de fire uavgjortkampene har to kommet borte mot Høken (2-2) og Skånland (2-2). Den totale tapsstatistikken lyder seks og fire av disse har kommet på fremmed gress. Motstanderne i disse fire kampene var Leknes (4-1), Lofoten (3-0), Medkila (2-1) og Morild (3-1). Av den totale målforskjellen på 33-31 har 13 mål blitt scoret på fremmedgress, mens 17 av de 31 baklengsmålene har også kommet her. Grovfjords siste fem kamper har blitt spilt hjemme på Sletta Gress og det siste oppgjøret endte med et 1-4 tap for Lofoten. Det forrige møtet mellom MIL og Grovfjord endte 2-2 etter scoring av Ruben og Yngve.

Håper så mange som mulig tar turen opp på Havfisk Stadion lørdag 2. september for å heie frem gutta i jakten på tre poeng. Kampstart kl. 14.00.