Tap i Tromsø

Havfisk Stadion i kveldslys

Skarp lå ett poeng bak MIL før lørdagens kamp, så det skulle ligge an til en jevn kamp. Slik ble det ikke, hvertfall ikke resultatmessig. Forøvrig rettes det en stor takk til Christian Gravem Johansen som, på kort varsel, stilte opp som keeper for MIL. i en vanskelig situasjon.

Det blir ikke fullt referat fra denne kampen grunnet tekniske problemer. 

IF Skarp – Melbo IL 5-1 (2-1)
Skarpmarka Kunstgress, lørdag 8. september
Dommer: Kristian Kristiansen (Bakkeby IK)

1-0 (34. min) Patrik Braathen
2-0 (38. min) Sondre Flaat
2-1 (41. min) Erlend Robertsen
3-1 (48. min) S. Flaat
4-1 (75. min) Eirik Bakke
5-1 (90. min) S. Flaat

Melbo IL stilte med følgende start 11’er:

Les reaksjoner i media etter kampen:

Neste kamp for MIL spilles lørdag 15. september klokka 13:00 på Havfisk Stadion.