Årets første treningskamp endte uavgjort

treningskamp

Melbo IL – FK Mjølner 2-2 (2-1)
Blåbyhallen, søndag 5. februar 2017
Dommer: Ole Ragnar Knutsen
Tilskuere: 30
Gule kort: N/A

1-0 (30 min): Adrian Pedersen
1-1 (32 min): N/A
2-1 (33 min): Adrian Pedersen (Straffe)
2-2 (46 min): N/A

Melbo IL stilte med følgende lag:

Benyttede innbyttere:
45 min: Jarle Jakobsen inn for Martin Brun
65 min: Haider Al-Kharasany inn for Adrian Pedersen
77 min: Mareno Johansen inn for Einar Hansson
77 min: Geir Bjørsvik inn for Nils-Arne Stikholmen
80 min: Børge Mandal inn for Johannes Magnussen
85 min: Mikyas Abey inn for Kristoffer Moss

Melbo spilte seg til flere gode målsjanser i første omgang. Det løsnet først etter en halvtimes spill da Adrian Pedersen satt inn 1-0. Mjølner fikk nettkjenning knapt ett minutt senere etter en forsvarstabbe av MIL. Dommeren hadde så vidt blåst i gang kampen igjen før han pekte på straffemerke etter at Kristoffer Moss ble felt. Adrian Pedersen var sikker fra krittmerket og satte straffe sikkert i mål. Lagene gikk til pause på stillingen 2-1.

Over i andre omgang smalt det umiddelbart fra Mjølner. Dommeren hadde knapt blåst i gang kampen før ballen var i nota. Det ble mye Mjølner utover i omgangen, men MIL hadde også sine sjanser. Stillingen 2-2 stod seg og ble dermed sluttresultatet.

Neste treningskamp for MIL spilles lørdag 18. februar. Mer informasjon kommer etterhvert.
ALT FOR MIL! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *