Det ble uavgjort, 1-1, mellom Melbo IL og Tromsø IL 2 lørdag 4. mai.

Tromsø IL 2 – Melbo IL 1-1 (0-1)

0-1 8. min Eirik Pedersen

1-1 50. min Peter Bjerke

MIL møtte et ungt Tromsø-mannskap, og det var hjemmelaget som hadde ballen mest i den første omgangen. Men etter 8 minutter kom Peter Aas seg fri på høyresiden og slo et innlegg. Foran mål ventet Eirik Pedersen, som fikk satt ballen i nota. En super start på bortebane for Melbo.

Videre utover omgangen var det MIL som hadde de største sjansene. Spesielt på et hjørnespark, hvor Christoffer Lockert møtte ballen på hodet. Bare en fantastisk redning fra hjemmelagets målvakt forhindret dagens andre mål.

Etter de første 45 minuttene sto det 0-1 på Alfheim. En godt gjennomført omgang av MIL.

I den andre omgangen var det Melbo som fortsatte å skape de største sjansene. Dessverre var det TIL 2, som etter 50 spilte minutter, kunne sette ballen bak Kai Kamsvåg.

Med 40 minutter igjen av kampen var det god tid igjen til å få den nødvendige scoringen, som ville sikret 3 poeng. Men denne dagen var marginer og presisjon ikke i fordel bortelaget. I tillegg til stolpeskudd og tverrliggertreff, fra henholdsvis Peter Aas og Sebastian Karlsen, ble mange kontringer og potensielle muligheter foran TIL-buret spolert av unøyaktighet fra MIL.

Da dommeren blåste av kampen ble poengene delt. I utgangspunktet en vanskelig bortekamp, men slik det utartet seg var dette to tapte poeng for Melbo IL. Likevel var det mye bra å spore, og det er godt å se at laget de siste tre kampene har hevet seg fra åpningskampene mot Gjelleråsen og Leknes.

Neste kamp er lørdag 11. mai kl. 15:00, hjemme på Habfisk Stadion mot Skjervøy.