Kristin Grøm nominert til Årets kvinnelige leder

Vår kjære Kristin er nominert til prisen «Årets kvinnelige leder» hos NFF.

fotball.no kan man lese følgende begrunnelse:

Kristin har vært leder i Melbo IL Fotball i hele 17 år, noe som i seg selv er en sterk indikasjon på gode lederegenskaper. Gjennom de 17 årene kan klubben vise til en stor utvikling, både sportslig og på anleggssiden. Kollegaer i klubben kan ikke få skrytt nok av Kristins engasjement og gjennomføringsevne, i tillegg til hennes gode humør og omsorgsfullhet. Hun har en enorm arbeidskapasitet, og stiller opp på nærmest alt som skjer av dugnader i klubben. Hun gjør også en fremragende jobb med å organisere MIL fotballskole – Mer enn fotball, og deltar selv alle dagene på dugnad.

Det var Frank Johnsen i kretsstyret i Hålogaland fotballkrets som innstilte Kristin som kandidat. Prisen skal deles ut på lederseminaret under cupfinalehelgen, og Kristin har blitt invitert til dette den 30. november – 2. desember. Uansett pris eller ikke, så er Melbo IL ubeskrivelig takknemlig for Kristins engasjement og dugnadsånd.

Det to andre nominerte til prisen er (kandidattekst er hentet fra fotball.no):

Trine Lerum Hjellhaug, Kaupanger IL

Trine har en lang og god spillerkarriere bak seg, men har de siste årene gjort seg bemerket som en dyktig og inkluderende leder for fotballgruppa i Kaupanger IL. I innstillingen fra kretsen trekkes det blant annet frem den gode innsatsen hun har lagt ned i arbeidet med å få KIL til å bli en sertifisert kvalitetsklubb. Etter at hun tok over som leder har Kaupanger IL tatt store steg både når det gjelder klubbutvikling, kvinnefotball og på anleggssiden. Trine blir sett på som en lagspiller, og en som har en unik evne til å få med seg andre.

Anne Fløgstad Smeland, Tana BK

Anne har i mange år vært aktiv forelder, trener og leder i flere av idrettsaktivitene og i frivillig arbeid i Tana kommune. I 2015 kom hun inn som leder i Tana BK, på et tidspunkt hvor klubben var på et tilsynelatende bunnpunkt, med store utfordringer både økonomisk og organisatorisk. Målet var å få Tana BK til å bli en kvalitetsklubb, og etter hard jobbing av klubben, ledet av Anne, ble de i 2017 belønnet med sertifisering som kvalitetsklubb nivå 1.