Nye bekjentskap i 3. divisjon

Vi stilte de fem østlandslagene følgende spørsmål.

Hvilke tanker har dere rundt avdelingen, og reiseveien til bortekampene i nord?

Vi mottok svar fra Gjelleråsen og Ull/kisa. To lag som gleder seg til å reise nordover, men som også har bekymringer angående økonomien rundt dette.

Raymond Johansen, Daglig leder i Gjelleråsen:

Først og fremst er det morsomt og spennende å skulle få nye bekjentskaper, og med det få reise til vakre plasser i nord hvor vi aldri har vært for å spille fotballkamper! Den delen gleder vi oss veldig til, og det blir garantert skapt fotballminner våre gutter vil huske for alltid J. Bakdelen er selvsagt det økonomiske, for dette vil jo koste penger – veldig mye penger for et liv på nivå 4. Men slik er realiteten pr i dag, og skal vi henge med på dette nivået må vi innfinne oss med det. Men håper jo fotball Norge etter hvert våkner og får på plass et seriesystem som ikke ruinerer klubbene for å spille på et slikt nivå.

Men vi skal først og fremst gledes oss til det sportslige, og glede oss over å få besøke folk og arenaer vi aldri har fått besøke før!

Cato Strømberg, Ull/kisa:

Vi i Ull/Kisa Fotball gleder oss til å komme til dere i Melbo IL. En unik mulighet for gutta våre til å se Nord Norge. Dette blir spennende.
Når det gjelder kostnader er det derimot store utfordringer. Vi har jo førstelaget i OBOS Ligaen så det totale reisebudsjettet blir rimelig stort.

Melbo IL ønsker begge lag velkommen til Havfisk Stadion, og ser fram til kamp.

ps! Melbo IL serieåpner hjemme mot nettopp Gjelleråsen lørdag 13. april kl 13:00.