Tre poeng mot Fløya

Fløya var serieleder foran oppgjøret på Havfisk Stadion. Etter kampen var ferdig hadde Melbo passert Tromsø-laget, og MIL er dermed den nye serielederen.

Melbo IL – Fløya 3-0 (1-0)
Kampfakta på fotball.no

1-0 27. min Kristoffer Moss (Assist Einar Haugerud Pettersen)
2-0 59. min Adrian Pedersen
3-0 80. min Ruben Tollefsen (Assist Erlend Robertsen)

MIL startet med følgende lag:

Benyttede innbyttere: 67. min Bendik Rasmussen for A. Pedersen, 78. min Ruben Tollefsen for Moss, 83. min Einar Hansson for Kristoffersen.

De tre målscorerne for dagen

«– Dette er vel nær en perfekt kamp fra oss. Vi følger kampplanen, guttene jobber iherdig hele kampen og vi er effektive foran mål og utnytter kontringer. Det som selvsagt også gleder er at vi nesten ikke slipper Fløya til sjanser, sier Rønning til vol.no