Utklasset Lofoten – klar for første runde i NM

Onsdag 4. april skrev MIL et nytt kapittel i egen historie. Etter å ha utklasset Lofoten i Blåbyhallen er det marineblå klare for første runde i NM, noe de aldri tidligere har klart.

Melbo – Lofoten 5-0 (2-0)
Blåbyhallen, onsdag 4. april 2018
Dommer: Ole Ragnar Knutsen (Beisfjord IL)
Tilskuere: 100
Gule kort: Bendik Rasmussen (MIL), Edvard Helmersen Lind (Lofoten)

Benyttede innbyttere:
55 min: Kristian Dahl inn for Thomas Rønning
78. min: Lasse Nyheim inn for Kristoffer Moss
85 min: Eirik Pedersen inn for Bendik Rasmussen

De marineblå fikk en drømmestart på kampen da Torjus Nikolaisen satte inn 1-0 etter kun fire minutters spill. Etter en knapp halvtimes spill, la Adrian Pedersen på til 2-0 og dette resultatet stod seg til pause. Over i andre omgang smalt det igjen fra Torjus som sørget for 3-0, før Adrian dundret inn to mål på to minutter og fullførte med det hattricket sitt. Det ble en tøff affære for Lofoten som til slutt måtte se seg slått hele 5-0.

Trener Thomas Rønning hadde følgende å si etter torsdagens kamp: – Selv om resultatet kunne tyde på det, var det absolutt ingen enkel kamp. Vi opplevde at det var bra trøkk i motstanderen. Vi leder 2-0 til pause, ja, men vi får ikke til spillet vårt som vi vil. Etter pause føler vi derimot at vi har ganske god kontroll. Vi er veldig fornøyd med seieren. Dette er første gang Melbo er i første ordinære NM-runde. Vi må nok likevel opp noen nivå når vi serieåpner mot Lyn om to helger, men dette var en god gjennomkjøring, sier Rønning til blv.no

Hvem MIL møter i første runde av cupen er ikke kjent ennå, men det hadde vært stor stas med et eliteserielag. Vi kommer tilbake med mer informasjon om første runde av NM etterhvert.