Cup-drømmen brast for MIL

MIL entret Narvik Stadion med en glødende tro på avansement i NM-kvaliken. Det ble en tøff affære for gjestene i marineblått og seks brutale minutter i andre omgang avgjorde det hele.

FK Mjølner – Melbo IL 4-1 (1-0)
Narvik Stadion, søndag 26. mars 2017
Dommer: Simen Eilertsen
Tilskuere: 20
Gule kort: Artur Juchno (Mjølner), Hans-Anders Schjelderup (Mjølner), Johan Aanes Andersen (Mjølner), Aleksander Reinholdtsen (MIL), Nils-Arne Stikholmen (MIL), Nils-Arne Stikholmen (MIL)

Benyttede innbyttere:
59 min: Bendik Rasmussen inn for Sebastian Karlsen
59 min: Einar Hansson inn for Nils Arne Stikholmen
90 min: Mareno Johansen inn for Ruben Tollefsen

Melbo fikk en forferdelig start på kampen da Simon Kjær sendte hjemmelaget i føringen før det var spilt to minutter. Hjemmelaget spilte seg til flere sjanser det første kvarteret og satte MIL under et høyt press. Begge lag skapte flere gode målsjanser gjennom første omgang. Melbo dundret blant annet et skudd i tverrliggeren, men det ble ikke noe mer nettsus i første omgang. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

Dommeren hadde knapt blåst i gang andre omgang før Mjølner gikk opp til 2-0. De neste seks minuttene skulle bli harde og brutale for Melbo. Gjestene hang ikke med i det hele tatt, og Simen Kjær satt inn både 3-0 og 4-0. Dermed så det bekmørkt ut for Melbo som etter hvert våknet til hektene igjen. I det 73. spilleminuttet sørget Mjølners sisteskanse for at Melbo fikk indirekte frispark fra 13-14 meter etter å ha oversteget seks sekunders regelen. Kristoffer Moss satt ballen i mål og reduserte til 4-1, men toget var allerede gått. Selv om begge lag presset på mot slutten, endte det 4-1 og Mjølner tok seg videre i NM-kvalifiseringen.

Værgudene viste seg ikke nådige under søndagens kamp. Temperaturen lå på rundt 1°C og en kombinasjon av frisk bris og snøbyger satte en sufsig ramme rundt kampen.

Informasjon om neste kamp kommer etter hvert.