Møte med Lofoten endte med tap

Etter uavgjortkampen mot FK Mjølner for to uker siden var det duket for årets andre treningskamp og på motsatt banehalvdel stod FK Lofoten. De marineblå måtte til slutt se seg slått etter tafatt opptreden i Blåbyhallen.

Benyttede innbyttere:
46 min: Martin Brun inn for Jarle Jakobsen
46 min: Aleksander Dahl Christensen inn for Mikyas Abey
52 min: Andreas Pettersen inn for Mareno Johansen
71 min: Joakim Aas inn for Einar Hansson
77 min: Thomas Rønning inn for Einar H. Pettersen
89 min: Einar H. Pettersen inn for Børge Mandal

Første omgang startet på verst tenkelige måte for MIL. Allerede etter fem minutters spill ble det nettsus for Lofoten. To minutter senere ble det dømt indirekte frispark til Lofoten fra 4-5 meter etter at Melbos sisteskanse plukket opp et tilbakespill fra egen spiller. Det påfølgende frisparket ble satt i mål og dermed sto det 0-2 etter sju spilte minutter. Før halvtimen var gått sto det 0-3. Det ble mye Lofoten i første omgang, men MIL var frampå et par ganger. Det skal også nevnes at omgangen var preget av mange røffe taklinger og dette førte til en del stopp i spillet. Dermed ble det lagt til fem minutter tilleggstid. Ett minutt inn i tilleggstiden satte Kristoffer Moss inn 1-3 for Melbo. Og lagene gikk dermed til pause på denne stillingen.

Etter dommerens fløytesignal som satte i gang andre omgang gikk det knapt ett minutt før Kristoffer Moss var på ferde igjen. Nok et reduseringsmål sørget for nytt liv i Melbo-laget. De marineblå gikk rett ut av startblokka og styrte kampen lenge. Det jevnet seg etter hvert ut igjen. MIL skapte en del sjanser, men det ble ikke noe uttelling. Lofoten derimot, satte siste spiker i kista  seks minutter før fulltid da de la på til 2-4. Det ble lagt til tre minutter, men stillingen 2-4 sto seg og tapet var dermed et faktum.

Som hovedbildet viser, spilte Melbo med lilla overtrekksvester på draktene. Årsaken til dette var rett og slett en misforståelse med draktsettet. MIL stilte i de hvite bortedraktene sine, noe som ble problematisk etter som Lofoten spiller i hvit til vanlig. Løsningen ble dermed disse lilla overtrekksvestene.

Informasjon om neste kamp kommer etterhvert.