Diverse nyheter

Her har vi samlet opp diverse nyheter fra de siste ukene. Klubben har sikret seg to nye signeringer og i tillegg har Adrian Pedersen vært på prøvespill hos Ranheim.

Onsdag 8. februar skrev Melbo IL på sine Facebookside at Erlend Robertsen er tilbake og har signert en 2-årskontrakt. Styreleder Kristin Grøm er veldig glad for at Erlend er tilbake og Trener Thomas Rønning sier følgende: ”På grunn av familiære årsaker blir Erlend værende hos oss og vi må berømme vårt gode samarbeid med IK Junkeren og Trener Joachim Kildal for at dette gikk i orden. Som spiller har Erlend gode holdninger og ferdigheter som vil ha stor betydning for å klare våre målsettinger for sesongen 2017. Å få han tilbake i troppen betyr mye for hele klubben.”

Vi ønsker Erlend velkommen hjem og lykke til i sesongen 2017

Torsdag 9. februar ble det klart at keeper Jarle Jakobsen har signert for MIL. Trener Thomas Rønning sier følgende: ”Jarle er en flott gutt med gode ferdigheter. Å få to kvalitetskeepere i troppen er essensielt for å opprettholde kvaliteten vi ønsker og han kan utfordre Martin i en keeperduell. Vi er veldig glade for at Jarle vil komme til oss og vi takker samtidig Stokmarknes Trener Kristian Røssnes Hansen for et godt samarbeid!»

Vi ønsker Jarle velkommen til MIL og lykke til i sesongen 2017!

Fredag 17. februar skrev Melbo IL et innlegg på Facebooksiden siden angående Adrian Pedersen. I innlegget stod det følgende: Vår Adrian Pedersen er å viser seg frem for Ranheim denne uken. Dessverre endte oppholdet med en belastningsskade i lysken som fører til at Adrian er ute i 3 uker. Han sier selv at dette var utrolig kjipt, men at han fikk seg noen gode referanser. Trener Thomas Rønning uttaler at Adrian klarte seg godt og dette viser at vi kan utvikle spillere for høyere nivå. Synd for Adrian, men vi håper han får nye muligheter senere for å vise seg frem. Nå er fokuset bli frisk og full satsning med MIL.

God bedring Adrian!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *