Melbo vant kampen mot Fløya og tok tre poeng for første gang siden 12. august.

Dommer: Michael Wikestad Pedersen (IF Kilkameratene)

1-0 Adrian Pedersen (51. min)
2-0 Mikael Olsen (61. min)
2-1 Tobias Schjetne (90. min)

Melbo IL startet med følgende lag:

Hjemmelagets plan for denne kampen var å ligge kompakt og samlet som lag. Dette kunne man klart og tydelig se ute på banen. MIL kjempet sammen og fulgte planen til punkt og prikke.

Første omgang startet bra, og allerede etter tre minutter var Karl-Christian Karlsen nær ved å gi MIL ledelsen. Etter dette var det Fløya som trillet ball, men de skapte ikke allverden foran hjemmelagets mål. Melbo hadde stort sett kontroll, men ved en anledning fikk en Fløya-spiller avslutte 13 meter fra hjemmelagets mål. Ballen hadde retning krysset, men heldigvis gikk den i tverrliggeren og ut. Omgangen inneholdt ellers noen muligheter til begge lag, men til pause sto det 0-0.

MIL på vei ut til 2. omgang, som skulle bli en opptur

I og med at Melbo lå samlet lavt i banen, ble det desto viktigere å ta vare på mulighetene som oppstå foran Fløyas mål. I det 51. minutt gjorde Adrian Pedersen nettopp dette. Etter å ha blitt praktfull spilt gjennom av Karl-Christian Karlsen, satte han vakkert og kontrollert inn 1-0.

Det skal sies at Fløya gjennom 2. omgang også hadde sine muligheter foran MIL-målet, men god defensiv jobb av de marineblå presset bortelaget til dårlige avslutninger. 10 minutter etter ledermålet fikk Melbo frispark ute på sin høyre side. Dødballen ble slått inn i feltet, og der dukket Mikael Olsen opp. Han headet ballen utagbart inn bak Fløya sisteskanse, og dermed gikk MIL opp i 2-0.

Mikael Olsen og Adrian Pedersen var hjemmelagets to målscorere, men de tre poengene var en lagseier.

Resten av kampen trillet Fløya ball, mens hjemmelaget lå i sin avtalte ramme. Ikke før flere minutter på overtid fikk Fløya hull på byllen. Et fantastisk langskudd fra Tobias Schjetne gikk klistret i krysset, og reduseringen var et faktum. Men det ble med 2-1 scoringen, og MIL tok 3 utrolig deilige og viktige poeng i kampen om å beholde plassen i 3. divisjon.

Neste kamp er søndag 14. oktober kl 15:30 borte mot Junkeren.