Gressmatta på Havfisk Stadion er ferdig ryddet

Etter en fantastisk dugnadsinnsats og støtte fra Alf Brekken og Sønner, samt Trollfjord er Havfisk Stadion fri for is og snø

Torsdag ble arbeidet med å rydde gressmatta på Havfisk Stadion ferdigstilt. En dugnadsgruppe holdt på fra tidlig på morgenen og flere møtte opp utpå ettermiddagen. Det eneste arbeidet som gjenstår innenfor gjerdet er litt småtteri rundt innbytterbenkene og noen små flekker her og der. Utenfor gjerdet er det fortsatt store snømasser som Terje og Gøran har sagt de skal fjerne med stormaskiner.

Det ble også tatt et bilde ute på den vakre, grønne matta av de som akkurat var tilstede – flere av våre ildsjeler manglet for en gangs skyld denne ettermiddagen. Også denne dagen ble det servert varmmat til dugnadsgjengen. Reid kom med kjøttsuppe og ferske rundstykker.

Avslutningsvis ble banen sladdet og renset slik at A-laget kan kjøre matchprep i forkant av bortemøte med Lyn i serieåpningen på søndag.

Her kan du se bilder fra torsdagens dugnadsøkt:

 

Da er vi kommet i havn med et prosjekt som mange ikke trodde var mulig – en ny triumf for fellesskapet og evnen til å dra lasset i lag! 

ALT FOR MIL!