Etter å ha gått ubeseiret gjennom fjorårets 4. divisjon fikk MIL et tøft møte med 3. divisjon mot det gamle topplaget Lyn på KFUM-arena søndag. (Hovedbilde er tatt av Linnea Halse/Lyn Toppfotball)

2-0 (65 min): Eirik Haugstad
3-0 (79 min): Anwar Pellegrino

Melbo IL stilte med følgende lag:

Benyttede innbyttere:
69 min: Mareno Johansen inn for Einar Hansson
77 min: Kristian Dahl inn for Bendik Rasmussen
82 min: Eirik Pedersen inn for Thomas Rønning
92 min: Nils-Arne Stikholmen inn for Mareno Johansen

De marineblå fikk en røff start da Lyns Eirik Haugstad satte inn 1-0 etter bare to minutters spill. Sjanser ble det mange av for hjemmelaget i første omgang, mens Melbo var farlig frempå med et frispark fra 25 meter, men uttelling ble det ikke. Resultatet 1-0 stod seg til pause.

Over i andre omgang kom MIL til en del sjanser, men heller ikke her fikk de uttelling. Hjemmelaget hadde god kontroll på det som skjedde og etter en god times spill satte Eirik Haugstad inn sitt andre mål for dagen. Anwar Pellegrino satte spikeren i kista for MIL ti minutter før slutt da han la på til 3-0. Dermed endte sesongåpningen med tap for de marineblå.

Trener Thomas Rønning hadde følgende å si etter søndagens kamp: – En tøff kamp som vi taper fortjent og ikke noe å utsette på resultatet. På den andre siden fikk vi god læring av hva som kreves av oss i denne divisjonen av taktiske og tekniske ferdigheter. Gutta har det inne, men må få det ut. I tillegg er det jo fantastisk at veldig mange MIL supportere var tilstede og støttet oss i 2 x 45 minutter.

Allerede på torsdag, 19. april, er det duket for folkefest på Havfisk Stadion når Bodø/Glimt kommer på besøk i første rund av NM. Kampstart er klokken 18.00. Vi håper så mange som mulig tar turen opp på Havfisk for å heie på gutta denne historiske kampen!