Dommer: Håkon Rinaldo (Grytøy Idrettslag)
Gule kort: Otto Johansen (Stålbrott), Torbjørn Miklegard (Stålbrott), Erlend Berg Farstad (Stålbrott), Aleksander Reinholdtsen (MIL), Thomas Rønning (MIL).
Røde kort: Erlend Berg Farstad (to gule)

0-1 (14 min): Markus Eilertsen Burchardt
1-2 (85 min): Erlend Berg Farstad
2-2 (90 min): Torjus Nikolaisen

Melbo IL stilte med følgende lag:

Benyttede innbyttere:
55 min: Kristian Dahl inn for Bendik Rasmussen
65 min: Thomas Rønning inn for Edgars Butlers

Stålbrott tok ledelsen med Markus Eilertsen Burchardt etter et knapt kvarter og hjemmepublikumet på Havfisk Stadion måtte vente lenge på utligningen, dette til tross for flere iherdige forsøk fra de marineblå. Hjemmelaget presset på, men stillinga 0-1 stod seg til pause.

Over i andre omgang ordnet innbytter Thomas Rønning balanse i regnskapet for hjemmelaget da han i det 75. spilleminuttet satte inn 1-1. Men det skulle ikke ta mer enn ti minutter før gjestene fra Sandnes var tilbake i føringen. Melbo hadde flere sjanser gjennom omgangen, men det ville seg ikke for de marineblå. Det så lenge ut til at de tre poengene skulle bli med gjestene tilbake til Langøya, men på overtid kom utligningen fra Torjus Nikolaisen og lagene måtte se seg fornøyd med poengdeling.

Melbo-spiller Einar Haugerud Pettersen hadde følgende kommentar etter poengdelinga: – Vi må bare bli bedre. Vi er absolutt ikke fornøyd med ett poeng. Vi lar motstanderen slippe til altfor lett, sier Einar Haugerud Pettersen til blv.no

I neste serierunde tar MIL turen til Skånland for å kjempe om tre nye poeng.

Vi ønsker MIL lykke til i bortekampen mot Skånland og satser på at de marineblå har med seg tre poeng når de kommer hjem fra Sør-Troms.