Valset over Skånland og inntok tabelltoppen

Melbo reiste kjerringa etter forrige helgs fiasko og valset over Skånland på bortebane. Med lørdagens seier er MIL tilbake på tabelltoppen.

Skånland – Melbo 0-4 (0-2)
Skånland kunstgress, lørdag 12. august 2017
Dommer: Reidar Grønbeck (Kvæfjord IL Fotball)
Tilskuere: 50
Gule kort: Joakim Mattson (Skånland), Terje Balteskard (Skånland), Kristoffer Moss (Melbo)
Røde kort: Joakim Mattson (Skånland – to gule)

Benyttede innbyttere:
60 min: Bendik Rasmussen inn for Thomas Rønning
65 min: Kristoffer Moss inn for Mikael Olsen
75 min: Sebastian Karlsen inn for Torjus Nikolaisen
75 min: Even Jakobsen inn for Ruben Tollefsen
88 min: Geir Bjørsvik inn for Einar Pettersen

Melbo gikk opp i ledelsen etter kun to minutters spill da Thomas Rønning scoret. . Det skulle ikke ta mer en seks minutter før det stod 0-2. Denne scoringen var signert Torjus Nikolaisen. Over i andre omgang la Adrian Pedersen på til 0-3 før Bendik Rasmussen satt siste spikeren i kista med 0-4. Tre minutter etter MILs fjerde scoring ble vondt verre for hjemmelaget. Joakim Mattson pådro seg sitt andre gule i kampen og fikk marsjordre. Mer nettsus ble det ikke og kampen ebbet ut i en 0-4 seier til MIL.

Etter helgas trepoenger ser tabellen slik ut

Trener Thomas Rønning hadde følgende å si etter kampen: Både spillere, trenere og klubben var skuffet etter forrige kamp mot Stålbrott/Sortland 2. Da hadde vi bare en ting å gjøre; å løfte sammen igjen. Vi har levert ei god treningsuke og vi var på hugget fra start mot Skånland. Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen av kampen, og nå er vi der vi skal være. Nå skal spillerne få suge på karamellen til i morgen. Vi kunne fort ha scoret flere mål, men alt i alt var resultatet greit, sier Rønning til blv.no

I neste runde kommer tabelltoer Lofoten på besøk til Havfisk Stadion. Lofot-laget ligger ett poeng bak MIL på tabell før onsdagens toppoppgjør. Det forrige møtet med Lofoten endte 3-3 etter en høydramatisk andre omgang i Kabelvåg. På bortebane denne sesongen har Lofoten ikke tapt en eneste kamp og står dermed oppført med tre seiere og to uavgjort. Målforskjellen lyder 31-12.