Poengdeling på Medkila kunstgress

Etter å ha skutt Høken i fillebiter forrige serierunde gikk turen til Medkila hvor et formsterkt hjemmelag ventet. Å  ta poeng på Medkila kunstgress har vært en vanskelig oppgave for flere av divisjonens lag. Men MIL ble det andre laget i år til å klare dette da de snappet med seg ett poeng fra fredagens oppgjør.

Medkila – Melbo 1-1 (1-1)
Medkila kunstgress, fredag 02. juni 2017
Dommer: Andreas Armando Bjerkeng
Tilskuere: Ukjent
Gule kort: Mikyas Abey (Melbo), Martin Brun (Melbo), Stian Reppen Pettersen (Medkila), Sivert Bjørk Soltun (Medkila), Alexander Danielsen (Medkila)
Røde kort: Thomas Rønning (to gule), Law Dee Kuu Tar-Noe (to gule)

Benyttede innbyttere:
60 min: Adrian Pedersen inn for Sebastian Karlsen
70 min: Einar Hansson inn for Mikyas Abey

Melbo tok ledelsen tidlig i første omgangen med Johnny Stikholmen. Scoringen kom sju minutter ut i kampen. Det ble mye Medkila i første omgang og rett før pause kom en fortjent utligning til hjemmelaget. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Over i andre omgang fortsatte Medkila der de slapp. Men luften gikk delvis ut av hjemmelaget da Law Dee Kuu Tar-Noe fikk sitt andre gule etter en drøy times spill. Etter dette satte MIL seg i førersetet, men det ble ikke flere scoringer denne kvelden. I kampens siste minutt ble også MIL redusert til 10 mann. Thomas Rønning fikk sitt andre gule og måtte forlate banen. Stillingen 1-1 stod seg ut kampen og lagene måtte se seg fornøyd med ett poeng hver.

Melbo-trener Thomas Rønning hadde følgende å si etter kampen:
Selv om det ble en del kort, og det var noen etterslenger, vil jeg ikke si at det ble en amper og stygg kamp. Totalt sett en jevn kamp. Vi spilte en forferdelig svak første omgang der Medkila fikk bruke fysikken og vi sto med lua i hånden og tapte for mange dueller. I andre omgang, og spesielt etter at Medkila fikk en spiller utvist, er vi det dominerende laget. At det endte med poengdeling er vi skuffet over. Vi møtte et godt lag og det ble en vanskelig bortekamp. Mange lag vil miste poeng mot Medkila, sa Rønning til blv.no.

I neste serierunde tar MIL turen til Grovfjord for å kjempe om tre nye poeng.

Vi ønsker MIL lykke til i bortekampen mot Grovfjord og satser på at de marineblå har med seg tre poeng når de kommer hjem fra Grovfjord.