Vinn reise for 2 personer til Tallinn (AVSLUTTET)

PS! Loddsalget er avsluttet, og vinneren er trukket.

I løpet av sesongen har vi under kampene annonsert med loddsalg hvor man kan vinne en reise for to personer til Tallinn.

Under søndagens hjemmekamp mot Frigg (2. september) vil det være siste sjanse for å kjøpe lodd til denne trekningen. Loddene selges under 1. omgang av kampen, og vinneren trekkes i pausen av G Travel Vesterålen.

Det koster kr 20,- per lodd for å være med i trekningen. Mer info om reisen under.

Asbjørn Klaussen og Linn Magnussen i G Travel Vesterålen gir vekk en reise for to, hvor inntekten av loddsalget går til Melbo IL.

Reisen inkluderer følgende:

  • Pakketur med direktefly fra Evenes til Tallinn t/r,- 04.-07. oktober
  • Transport mellom flyplass og hotell i Tallinn
  • 4-stjerners hotell og opphold i db-rom med frokost i 3 netter
  • Sightseeing med guide i Tallinn
  • Alle skatter og avgifter inkludert

ps! Premien kan ikke overdras til andre enn den person som har vinnerloddet

Kort om Tallinn:

Tallinn er hovedstaden i Estland, og byen har ca 450.000 innbyggere. Det offisielle språket er estisk, og Tallinn var hanseatenes by fra 1200-tallet og nesten frem til 1500-tallet. Sentralt i byen finner du Gamlebyen, som er blant de best bevarte områdene i hele Europa. Hele gamlebyen står på Unesco sin verdensarvliste, og denne delen av byen har mange trivelige nisje butikker og et stort utvalg av spennende restauranter.

Prisnivået i Tallinn er gunstig for oss nordmenn, det er rimelig å gå ut å spise / drikke, og utvalget av restauranter er svært bra! Noen anbefalinger; Tchaikovsky, en flott russisk restaurant som passer om en ønsker en bedre middag i flotte omgivelser. Dominic scorer også høyt på listen over fornøyde kunder, det samme gjelder Rataskaevu 16. Har du lyst å teste ut en typisk Middelalder restaurant, ja da er nok Olde Hansa den mest kjent. En annen variant er Peppersack, som ligger rett ved siden av
Olde Hansa.