Herjet med bunnlaget

Det ble rene målkalaset da de MIL gjestet Harstad Stadion mandag. Bunnlaget Harstad B ble regelrett herjet med og de marineblå satte inn hele 12 nettkjenninger.

Harstad B – Melbo 2-12 (1-8)
Harstad Stadion, mandag 21. august 2017
Dommer: Petter Minge (IL Santor)
Tilskuere: Ukjent
Gule kort: Fredrik Norum (HIL B), Osayd Iyad Rida Turkman (HIL B), Mustafa Mohammed Ahmed (HIL B)

0-1 (7 min): Torjus Nikolaisen
0-2 (13 min): Bendik Rasmussen
0-3 (17 min): Ruben Tollefsen
0-4 (19 min): Torjus Nikolaisen
0-5 (23 min): Adrian Pedersen
1-5 (30 min): Christian Randa Ellefsen
1-6 (35 min): Torjus Nikolaisen
1-7 (38 min): Adrian Pedersen
1-8 (42 min): Torjus Nikolaisen
2-8 (49 min): Snorre Riise Jakobsen
2-9 (57 min): Einar Hansson
2-10 (68 min): Adrian Pedersen
2-11 (77 min): Kristoffer Moss
2-12 (90 min): Torjus Nikolaisen

Melbo IL stilte med følgende lag:
3 Einar Haugerud Pettersen
4 Yngve Grøm Steinum
7 Edgars Butlers
10 Torjus Nikolaisen
11 Adrian Pedersen
12 Jarle Jakobsen
14 Ruben Tollefsen
15 Bendik Rasmussen
18 Erlend Robertsen
23 Mikael Olsen
27 Einar Hansson

Benyttede innbyttere:
24 min: Kristoffer Moss inn for Edgars Butlers
46 min: Mareno Johansen inn for Einar Haugerud Pettersen
73 min: Sebastian Karlsen inn for Erlend Robertsen
80 min: Kristian Dahl inn for Adrian Pedersen

Kampens første mål kommer etter sju spilte minutter og var signert Torjus Nikolaisen. Etter dette haglet det i nettmaskene bak Fredrik Norum i Harstad-buret. Første Bendik Rasmussen, så Ruben Tollefsen før Torjus satte inn sitt andre og Adrian Pedersen la på til 0-5. Etter en halvtimes spill fikk Harstad B en redusering, men denne var til ingen nytte. Torjus fullførte hattricket sitt før pause og Adrian Pedersen satte inn sitt andre for dagen. Dermed stod de 1-8 på resultattavla etter de første 45.

Over i andre omgang fikk Harstad B nok en redusering, men sjansen for å gjøre dette oppgjøret spennende var for lengst borte. MIL tok ikke foten av gasspedalen og klinket inn ytterligere fire mål i andre omgang. Først satt Einar Hansson inn 2-9, før Adrian fullførte hattricket sitt. Kristoffer Moss kom også på scoringslista før Torjus avsluttet det hele ved å sette punktum med MILs tolvte mål.

Trener Thomas Rønning hadde følgende å si etter storseieren: – Det er absolutt ikke hverdagskost for oss å score så mange mål, men vi spiller en veldig god bortekamp og gjør det vanskelig for Harstad 2. Det ble rett og slett en fin fotballkamp. Foruten en liten periode av andreomgangen der Harstad 2 fikk mer rom å spille i, dominerte vi kampen. Harstad 2 har noen gode yngre spillere, i tillegg stilte de med noen spillere fra A-stallen. Vi var veldig klar på at dette var en kamp som vi ikke kunne ta lett på og at vi måtte nullstille oss etter kampen mot Lofoten (4-0). Jeg synes spillerne har respondert godt på treningene og i kampforberedelsene, og de tok tak fra start mot Harstad 2. At vi skaper så mye i kampen skyldes en veldig god laginnsats, sier Rønning til blv.no

I neste serierunde reiser de marineblå til Myre for å møte tabellåtter Morild. De forrige oppgjøret mot Myre-laget endte i mai endte 2-2 etter scoringer fra Torjus Nikolaisen og Johnny Stikholmen.

Vi ønsker MIL lykke til i bortekampen mot Morild og satser på at de marineblå har med seg tre poeng når de kommer hjem fra Myre.

ALT FOR MIL!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *