Sesongens første 3-poenger på bortebane

Den viktige bortekampen mot Korsvoll endte med tre poeng til Melbo IL. Karl-Christian Karlsen ble kampens eneste målscorer.

Korsvoll IL – Melbo IL 0-1 (0-1)
Korsvoll kunstgress, søndag 14. august 2018
Dommer: Simen Kristiansen (Varteig IL)
Tilskuere: 100
Gule kort MIL: Einar Haugerud Pettersen

0-1 (4 min): Karl-Christian Karlsen

Som spådd i Før kampen: Korsvoll – Melbo, så ble det en målfattig kamp. Målet kom allerede fire minutter ut i kampen, og Korsvoll klarte aldri å svare. Karl-Christian Karlsen scoret mot Korsvoll på Havfisk Stadion i april, og på bortebane scoret han igjen. Dette var hans 8. mål for sesongen, og er fortsatt toppscorer for MIL.

Bilde: En av Melbo IL sine muligheter i 2. omgang. Her representert ved Karl-Christian Karlsen. (Foto: Skjermbilde fra video på vol.no)

Selv om Korsvoll hadde sine muligheter, så var MIL frempå ved flere anledninger. I 2. omgang burde Melbos gutter drept kampen, men heldigvis holdt det helt inn.

I og med at både Sortland, Skjervøy, Stålkameratene og Skarp tapte sine kamper i den 15. serierunden, så var dette helt optimalt for MIL. Frem til neste kamp kan man heller se oppover tabellen i stedet for nedover.

Neste kamp er søndag 19. august kl. 16:00 på Havfisk Stadion. Da er det Finnsnes som er motstander.